Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

2022 İstanbul Kombi Fiyatları

2022 İstanbul Kombi Fiyatları
Ucuz Web Tasarım
09.04.2022
A+
A-

Doğalgaz fiyatlarının artması ile artık bir çok kişi fatura dostu kombi arayışına başladı. Sizin için en ucuz kombi fiyatı ve özelliklerini derleyen platformlardan bahsedeceğiz.

Markasına göre kombi fiyat listesi

Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Yoğuşmalı kombi 2015 yılında Avrupa Birliği ülkelerinde zorunlu hale gelmiş yeni bir teknolojidir. Normal Hermetik kombiye oranla %20’ye varan tasarruf sağlamaktadır. Gün geçtikçe ısıtma alanında niteliğini kanıtlamış olan yoğuşmalı kombi, çalışma mantığı açısından bulunduğu ortamdaki havayı kullanılmayacak hale gelene kadar yakmaktadır.

Kombi Fiyatları

Genel olarak piyasadaki rekabet koşulları ve döviz kuruna bağlı olarak sürekli değişkenlik gösteren kombi fiyatları 2.500,00 TL’den başlayarak, 10.000,00 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Eviniz için en uygun yoğuşmalı kombiyi satın almak için kombi toptancısı müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.Eviniz için en uygun kombi fiyatları nelerdir sorusuna yanıt olarak, evinizin yalıtımına göre kombi seçimi yapmanızda fayda olduğunu söylemeliyiz. Evinizde bulunan radyatör sayısı da İstanbul kombi fiyatları bakımından etkilenebilmektedir.

İstanbul Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

Kombi uzun süreler boyunca evlerinizin, iş yerlerinin ya da çeşitli yerlerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşıladığı için düzenli olarak bakımının yapılması gerekir. Kombilerini her yıl düzenli olarak bir kez kontrol ettirmeniz kombi bakımı için yeterli olacaktır. İstanbul kombi bakımı sayesinde kombiniz sorunsuz olarak yüksek performanslı bir şekilde çalışacaktır ve doğal faturasında tasarruf yapmanıza yardımcı olacaktır. Bu nedenle kış gelmeden önceki aylarda her yıl düzenli olarak kombi bakımınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz. Aksi taktirde kış boyunca hem evinizi iyi ısıtamazsınız hem de normalden daha fazla doğalgaz faturası ödeyebilirsiniz.

Kombi bakımı oldukça dikkat isteyen ve eksiksiz yapılması gereken hususlar içermektedir. Bu nedenle kombi bakımını yaptıracağınız yetkili servisin oldukça bilgili ve tecrübeli olması gerekir. Kombi bakımı için Sultan Isı teknik servisi ekiplerini tercih edebilirsiniz. Teknik ekiplerimiz bilgi ve tecrübeleri sayesinde kombi bakımınızı en iyi şekilde yaparak, daha iyi ısınmanızı ve daha az doğalgaz faturası ödemenize yardımcı olacaktır.

İstanbul Kombi Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul kombi fiyatları, kombi çeşitlerine, enerji seviyelerine, markalarına ve kombiyi satın alabileceğiniz mağazanın durumuna ve popülaritesine göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle kombi fiyatları hakkında ayrıntılı bilgileri öğrenebilmek için Sultan Isı mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Mağazamızı ziyaret ederek en uygun fiyatlı kombileri bulabilirsiniz. Ayrıca fiyat performans oranı olarak yüksek kaliteli kombilerin özellikleri, bu kombilerin bakımı, garanti süreçleri hakkındaki ayrıntılı bilgileri yetkili kişilerle görüşerek öğrenebilirsiniz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.