Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altın İnci’den Nezahat Kaya’ya Ödül

Altın İnci’den Nezahat Kaya’ya Ödül
Ucuz Web Tasarım
08.11.2023
A+
A-

Pearly Agency’nin düzenlediği Altın İnci Ödül Töreninde ‘YILIN EN BAŞARILI STOMA TERAPİSTİ’ ödülünü uzman hemşire Nezahat Kaya aldı.

Tuğçe Altun Kirişçi ve Özge Ulusoy’un sunuculuğunu yaptığı, Tuğçe Altun Kirişçi ve Emre Kirişçi’nin organizatörlüğünde Pearly Agency’nin düzenlediği Altın İnci Ödülleri Lazzoni Otel’de sahiplerini buldu.

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALDI

Nezahat Kaya’nın ‘Yılın En Başarılı Stoma Terapisti’  ödülünü aldığı organizasyona Melihat Gülses, İlyas Salman, Kamuran Akkor, Tuğba Ekinci, Gülden Karaböcek, Abidin Yerebakan, Zen-g, Buse Ayla, Hatice, Lale Belkıs, Nadide Sultan gibi ünlü isimler katıldı.

Yılın En Başarılı Stoma Terapisti ödülünü alan Genel Cerrahi Uzman Hemşiresi Nezahat Kaya “Öncelikle Altın İnci Ödül Törenine çok teşekkür ediyorum bu kadar disiplinli çalıştığınız için. Birçok etkinliğe katıldım ama gerçek çok muhteşem bir gece. Beni Nezahat Kaya olarak çağırdınız ama aslında ben Nezahat hemşireyim yirmi yıldır görev yapıyorum. Stoma nedir belki birçoğunuz bilmiyorsunuz ama genel cerrahi alanın en ciddi ameliyatını yapıp bakımını üstlenen kişileriz. Ben bu ödülümü değersiz görülen sağlık çalışanları ve aynı zamanda AFAD gönüllüsüyüm Hatay da görev yaptım orada gönüllü görev yapan hayatını riske atan arkadaşlar için alıyorum. Belki de bir hemşire olarak ilk defa burada konuşmanın onurunu yaşıyorum. Önemli olan sağlık ve sağlıkta şiddete hayır diyorum.“ dedi.

Nezahat Kaya ona ödül aldıran bu değerli mesleğinde yaşadıklarını ve hastalarının ona anlattıklarını mahremiyetlerini koruyarak edebi bir dille kaleme aldığı “Serumdan Kaleme Damlalar” adlı kitabıyla okurlarına bir farkındalık kapısı açıyor.
Yeni kitabı ” Ostomim Gece Uyumuyor” un  yakında çıkacağını söyleyen Genel Cerrahi Uzman Hemşiresi Nezahat Kaya bu kitabının amacının stoma hastalarına bir el kitabı olacağını belirtiyor.

 Organizasyonun organizatörlerinden Emre Kirişçi şunları söyledi; “Altın İnci Ödülleri bizim için çok değerli, bizim bebeğimiz gibi. En iyi organizasyonu yapmak için günlerce çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını da bu gece aldık. Rakibimiz çok ama biz başarılı işler yaparak herkesin cevabını vermiş oluyoruz.”

Tuğçe Altun Kirişçi ise duygularını şu sözlerle aktardı; “ Bu gece için ekip olarak çok çalıştık, çok yorulduk ama görüyorum ki emeklerimizin karşılığını aldık. Sahnede ödülleriyle buluşan başarılı isimlerin gözlerindeki mutluluğu ve ışığı görmek benim için paha biçilemez.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.