Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ataşehir Bellis Beauty Murat Övüç’le görkemli bir açılışa imza attı

Ataşehir Bellis Beauty Murat Övüç’le görkemli bir açılışa imza attı
Ucuz Web Tasarım
18.12.2022
A+
A-

Türkiye’nin genç girişimci kadınlarından biri olan Sedef Çakıl hafta sonu Ataşehir’de  kendisine ait olan Bellis Beauty adlı…

Türkiye’nin genç girişimci kadınlarından biri olan Sedef Çakıl hafta sonu Ataşehir’de  kendisine ait olan Bellis Beauty adlı güzellik merkezinin açılışını yaptı.

Genç girişimci Sedef Çakıl’a bu özel gününde yakın dostları, sanat, cemiyet ve iş dünyasından dostları yalnız bırakmazken başarılı sanatçı Murat Övüç’te açılışa katılarak ayrı bir renk kattı.

Açılışta basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Murat Övüç “Buraya gelen ve buradan o kadar çok memnun kalan takipçim var ki anlatamam. Burada çok kaliteli bir hizmet sunuluyor. Bunun sonucunda da müşteri memnuiyeti doğuyor. Buraya hem işlem yaptırmak hem de bir hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunmak için geldim” dedi.

Ataşehir Bellis Beauty açılışında Sedef Çakıl’da yaptığı kısa açıklamada “Güzellik merkezimizde kadına dair bir güzellik merkezinde ne aranıyorsa inanın daha fazlası var. Bu konuda çok mütevazi olamayacağım. Amacım ilerleyen zamanlarda daha da büyüyerek franchising vermek.” diyerek duygularını ifade etti.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.