Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cinsellikte Sertleşmeme Sorunu Ve Mutluluk Çubuğu

Sertleşme sorunu; cinsel ilişkiyi sürdürme isteği olduğu halde, ilişkiyi devam ettirmek için gerekli sertliğin sağlanamaması anlamına gelmektedir.

Cinsellikte Sertleşmeme Sorunu Ve Mutluluk Çubuğu
Ucuz Web Tasarım
14.06.2022
A+
A-

Sertleşme sorunu yaşayan kişilerin, tatmin edici bir cinsel ilişki yaşamaları pek mümkün olamamaktadır. Bu sorunu yaşayan kişiler genellikle, cinsel ilişkiyi sonuçlandırabilecek olan sertliği uzun süre koruyamaz veya hiç sertleşme sağlayamaz.

 

İlerleyen teknoloji ile birlikte cinsellikte sertleşmeme sorunun da farklı tedavileri bulunmaktadır. Özellikle yaş ilerledikçe bu hastalığa daha sık rastlandığı, yapılan araştırmalar sonucunda görülmüştür. Dünya üzerinde 100 milyon civarı erkeğin bu problemi yaşadığı tahmin edilmektedir. Özellikle 40 yaş ve üzeri olan kişilerde, bu hastalığın görülme oranı %52 civarındadır.

 

 Sertleşme Sorunun Nedenleri Nelerdir?

 

Sertleşme sorunu genellikle iki farklı sebepten dolayı ortaya çıkmaktadır. Bu sebepler, psikolojik ve fiziksel sebeplerdir. Psikolojik sebepler, kaygılanma, aşırı stres, üzüntü gibi nedenler olarak sıralanabilmektedir. Psikolojik sebeplerden kaynaklı sertleşme sorunları, psikolojik tedavi yöntemleri ile düzeltilebilmektedir. Fiziksel sebepler ise, kişinin geçirmiş olduğu hastalıklar, yaşı, kronik rahatsızlıkları, geçirdiği hastalıklar ve geçirdiği ameliyatlar gibi sebepler olarak sıralanabilmektedir.

Sertleşme Sorununa Nasıl Tanı Koyulmaktadır?

 

 Sertleşme Sorununa Nasıl Tanı Koyulmaktadır?

 

Sertleşme probleminin tanısı için, öncelikle bu tedavileri uygulayan yerlerden randevu alarak, bir hekim yardımı almalısınız. Bu sorunu belirlemek için iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan biri, fiziksel muayene yöntemidir. Bu muayene yönteminde, sabah sertliğine yönelik araştırmalar, nabız muayeneleri, prostat muayenesi, karın muayenesi gibi muayeneler yapılmaktadır.

 

Diğer bir tanı koyma aşaması ise testler aracılığı ile yapılmaktadır. Bu muayene yönteminde, farklı kan testleri, idrar tahlili, enjeksiyon testi, testosteron ölçümleri, karaciğer ve böbrek fonksiyonları incelenmektedir.

 

 Tedavisi Var mı? Tedavi Yöntemleri Nelerdir?

 

Sertleşme sorunu, çok sık görülen cinsel işlev bozukluklarından biridir. Halk arasında iktidarsızlık olarak ta bilinmektedir. Sertleşme probleminin farklı tedavi yöntemleri bulunmaktadır. Bu tedavi yöntemleri ilaç tedavisi, vakum cihazı tedavisi, psikolojik tedavi ve protez tedavisi olarak sıralanmaktadır.

 

İlaç tedavisi ve vakum cihazı gibi tedavi yöntemleri, genellikle penisin geçici bir şekilde sertleşmesini sağlamaktadır. Bu tedavi yöntemlerin en kalıcı olanı ise mutluluk çubuğu tedavisi yöntemidir. Bu tedavi yönteminde penis içerisine yerleştirilen silikon araçlar sayesinde, sürekli ve kalıcı bir sertlik sağlanabilmektedir.

 

Tedaviye başlanmadan önce, tedavi olacak kişi birçok sağlık testinden geçirilmektedir. Test raporları sonucunda, hasta sağlığını etkileyecek herhangi bir sorun yok ise, tedaviye başlanmaktadır. Tek parçalı, iki parçalı ve üç parçalı olmak üzere, farklı özelliklere sahip çubuk çeşitleri bulunmaktadır. Kolay ve kısa bir operasyon ile yapılan bu işlem, sertleşme sorununun, kalıcı çözümü olmaktadır. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.