Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Clean Bandit’ten sonra dünya yıldız LP’de The X Belek Hotel’de

Clean Bandit’ten sonra dünya yıldız LP’de The X Belek Hotel’de
Ucuz Web Tasarım
24.07.2023
A+
A-

Clean Bandit konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan The X Belek Hotel sahipleri Ahmet Anıl Ak ve…

Clean Bandit konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatan The X Belek Hotel sahipleri Ahmet Anıl Ak ve Recep Mutlu liderliğinde, Yöneticiler Yasin Tüzel ve Hakan Sönmez’in katkılarıyla büyük bir başarıya imza atıyor…

Bu işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikler, Chadash Cort (Çağdaş Çört) ve Cort Agency sanatçı menajerliği ile Kansu Doğan’ın Let Us Entertainment şirketi tarafından destekleniyor.

Antalya’nın lüks oteli The X Belek Hotel, 8 Temmuz’da gerçekleşen Clean Bandit konserinin başarısıyla adından söz ettirdi. Şimdi ise müzikseverleri heyecanlandıracak bir haberle gündeme geliyor. Dünya starı LP (Laura Pergolizzi), 6 Ağustos’ta aynı mekânda unutulmaz bir konser verecek. LP’nin konseri de Ahmet Anıl Ak ve Recep Mutlu liderliğinde, yöneticiler Yasin Tüzel ve Hakan Sönmez’in katkılarıyla The X Belek Hotel işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Etkileyici vokalleri ve enerjik sahne performansıyla tanınan müzisyen, The X Belek Hotel ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. İtalya kökenli Amerikalı şarkıcı, “Lost on You”, “Girls Go Wild” ve “Into the Wild” gibi hit şarkılarıyla dünya çapında büyük başarılar elde etti. LP konseri, müzikseverlerin dört gözle beklediği bir etkinlik haline geldi.

Bu yazın en heyecan verici etkinliklerinden olan LP konseri, Chadash Cort (Çağdaş Çört) ve Cort Agency sanatçı menajerliği ile Kansu Doğan’ın Let Us Entertainment şirketi tarafından desteklenen The X Belek Hotel iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Sahipleri Ahmet Anıl Ak ve Recep Mutlu liderliğinde, Yöneticiler Yasin Tüzel ve Hakan Sönmez’in katkılarıyla otel, konserin mükemmel organizasyonu, lüks atmosferi ve üstün hizmet anlayışıyla hayranlara unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Müzikseverler, LP’nin büyüleyici performansına tanıklık etmek için biletlerinizi The X Belek Hotel’in yetkili satış noktaları veya Biletix üzerinden hızla temin edebilirler. LP hayranları, hit şarkıların canlı performansını dinlerken unutulmaz anılar biriktirecekler.

The X Belek Hotel, Clean Bandit konseriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı ve LP konseriyle de Ahmet Anıl Ak ve Recep Mutlu liderliğinde, yöneticiler Yasin Tüzel ve Hakan Sönmez’in katkılarıyla otelin başarısını bir adım daha ileri taşıyor. Müzikseverler, bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için hemen yerlerini ayırtmalı ve LP’nin büyüleyici performansına tanıklık etmek için heyecanlarını doruklara çıkarmalılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.