Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

 “Emporiumx” kripto para borsasında yerini aldı

 “Emporiumx” kripto para borsasında yerini aldı
Ucuz Web Tasarım
31.05.2021
A+
A-

Daha önce farklı yerlerde satın alınabilen Emporiumx yeni yapılan güçlü bir anlaşma sonrasında Probit üzerinden daha kolay…

Daha önce farklı yerlerde satın alınabilen Emporiumx yeni yapılan güçlü bir anlaşma sonrasında Probit üzerinden daha kolay bir şekilde alınıp satılabilecek ve stake edilebilecek.

Emporiumx’in yeni bir anlaşma imzalayarak yer aldığı ProBit Borsası, 500’den fazla kripto para için işlem olanağı veren, gerçek günlük işlem hacmine göre dünyada ilk 20 içerisinde yer alan bir kripto para borsası olma özelliğini taşıyor. Dünyada kripto para borsalarının anlık fiyat bilgisi, trafik, likidite, işlem hacimleri ve rapor edilen işlem hacimlerinin doğruluğunu sağlama konusunda bir otorite olarak kabul edilen CoinMarketCap platformunda 28. sırada yer alan Probit Borsası, 1 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip ve 24 saatlik işlem hacmi 1 milyar liranın üzerinde.

Birçok dil seçeneği bulunan Probit’te Türkçe dil desteği de bulunmakla beraber işlem kolaylığı bakımından önde gelen borsalardan biri olma özelliğini taşıyor.

 

Önemli yatırımcılar için cazip kampanyalar!

EPX Coin kısaltması ile bilinen Emporiumx’in Probit borsasında yer alması elinde Emporiumx bulunduran yatırımcılarda heyecan yarattı. Emporiumx merkezinden yapılan açıklama ile çok yakında yeni anlaşmaların yapılacağı, önemli yatırımcılar için cazip kampanyalar ve daha farklı borsalarda listelenmek için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Emporiumx nedir ve neyi amaçlar?

Ödül sistemi üzerine kurulan Emporiumx platformu, Emporiumx’lerini cüzdanın da kilitli bir şekilde tutan herkese ödül vermektedir.

Güvenli bir şekilde fonlarınızı saklamanıza, yönetmenize olanak tanıyan evrensel bir cüzdan!

Emporiumx, ekosisteminde Emporiumx Çevreci Üretim, Webitox Kripto Para Borsası, Bixxee Ödeme Ağ Geçidi, Mamoot Chat Uygulaması, Pazarolsa E-ticaret Platformu ve OnlineUzmanım Sağlık Platformu gibi projeleri barındırıyor.

Kurması hedeflenen ekosistem ile merkezli veya merkeziyetsiz platformdan www.doeda.video temin imkanı, demokratikleştirici insan gücüyle yeni bir ekonomi sağlamak.

İşletmeleri, geliştiricileri ve girişimcileri kendi güçlü kripto hizmetlerini ve ürün tekliflerini oluşturup için güçlendirmek için ölçeklenebilir ve uyumlu API hizmetleri

Ölçeklenebilirlik sorunları olmayan bir ağda hızlı ve sağlıklı veri aktarımı

Geliştirici platformları  sayesinde merkeziyetsiz sağlık , alışveriş , alım- satım ve mesajlaşmadan faydalanma, – Yüksek güvenlikli uygulama cüzdanı ile kolay ticari entegrasyon takibi…

 

BeynSoft Advertorial

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.