Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Enersys Kimdir?

Enersys Kimdir?
Ucuz Web Tasarım
13.05.2023
A+
A-

Enersys, dünya çapında faaliyet gösteren bir enerji depolama çözümleri sağlayıcısıdır. Şirket, çeşitli sektörlerde enerji depolama gereksinimlerini karşılamak için ileri teknoloji ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. Enersys, 2000 yılında kurulmuş olup merkezi Pennsylvania, ABD’de bulunmaktadır. Enersys, endüstriyel, ticari, askeri, havacılık, iletişim ve yenilenebilir enerji gibi çeşitli sektörlere yönelik enerji depolama çözümleri sunmaktadır. Şirketin ürün portföyü arasında aküler, pil şarj cihazları, enerji depolama sistemleri, yenilenebilir enerji depolama çözümleri, güç dönüşüm ekipmanları ve diğer ilgili ürünler yer almaktadır. Enersys, yüksek kaliteli ve güvenilir enerji depolama ürünleri sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, çevre dostu ve enerji verimli çözümler sunarak müşterilerinin enerji ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Ayrıca, danışmanlık, proje yönetimi ve servis hizmetleri gibi çeşitli destek hizmetleri de sunmaktadır. Enersys, global bir şirket olarak dünya genelindeki müşterilere hizmet vermektedir. Çok sayıda üretim tesisi, Ar-Ge merkezi ve satış ofisi bulunmaktadır. Şirket, müşteri odaklı yaklaşımı, teknolojik yeniliklere yatırım yapması ve geniş ürün yelpazesiyle sektörde önde gelen bir enerji depolama çözümleri sağlayıcısı konumundadır.

Enersys İle Yenilenebilir Enerji Depolama Sistemleri

Poweron.com adresi ile kurduğu ortaklık sayesinde Türkiye’de de oldukça geniş kapsamlı bir ağ elde edebilmeyi başaran Enersys firması oldukça kapsamlı bir enerji depolama yetkinliğine sahiptir. Bu sayede de firma yenilenebilir enerji kaynakları ve enerji sektöründe sürdürülebilir bir dönüşüm sağlamaktadır. Bu dönüşümde, enerji depolama sistemleri önemli bir rol oynamaktadır. Enersys, yenilenebilir enerji depolama sistemleri için güvenilir ve yenilikçi çözümler sunan lider bir şirkettir. Bunun yanında Enersys, güneş enerjisini depolayarak elektrik ihtiyacını karşılamak için gelişmiş enerji depolama sistemleri sunmaktadır. Güneş panelleri tarafından üretilen enerji, Enersys’in akülerine depolanır ve ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilir. Firmamızın sunduğu bir diğer enerji depolama sistemi ise Rüzgâr enerjisi, olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak, rüzgârın sürekli olmaması nedeniyle enerji depolama sistemleri gereklidir. Enersys, rüzgâr enerjisini depolamak için özel olarak tasarlanmış aküler ve enerji depolama çözümleri sunmaktadır. Bu sayede, rüzgâr enerjisi istikrarlı bir şekilde kullanılabilir. Son olarak Enersys, hidroelektrik enerji depolama sistemlerine yönelik çözümler sunarak enerjiyi depolama ve kullanma esnekliği sağlar. Bu sistemler, enerji talebinin düşük olduğu dönemlerde suyu depolayarak enerji üretimini optimize edebilmektedir.

https://poweron.com.tr/markalar/enersys

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.