Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ersin Sönmez’in yeni teklisi “Kanıtlı Delilli” yayında

Ersin Sönmez’in yeni teklisi “Kanıtlı Delilli” yayında
Ucuz Web Tasarım
28.03.2024
A+
A-

 

Ersin Sönmez gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak 1990 yılında Fransa’nın Lille kentinde Ayşe ve Cemal Sönmez çiftinin ilk oğulları olarak dünyaya gelmiştir.

İlkokula Fransa’nın Lille kentinde başlayan Ersin Sönmez ailesinin iş gereği Belçika’ya taşınması üzerine eğitimine Belçika’da devam ederken müziğe büyük ilgi duymaya başlaması üzerine müzik eğitimlerine başlar ve müzikal yolcuğuna Türk Halk Müziği söyleyerek adım atar.

Yıllar 2015’i gösterdiğinde profesyonel olarak müzik dünyasına yaptığı ilk tekli ile adım atan Ersin Sönmez 2017 yılında “Hayal” adlı albümle müzik dünyasında bende varım dedi.

2020 yılında müzik tarzını değiştirme kararı alan Sönmez bu kez de şarkıcı Akın’ın sevilen parçası “Anlatamıyorum” ile müzikseverlerle buluştu ve bu çalışması büyük ses getirdi.

4 yıl gibi bir süre müziğe ara veren Ersin Sönmez söz ve müziği Doğanay Karadeniz imzalı düzenlemesi Efe Can, mix mastering’i Buğra Kunt tarafından yapılan “Kanıtlı Delilli” adlı yeni teklisi ile müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Ersin Sönmez “Kanıtlı Delilli” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Enes Bilal Taşçı otururken klip Karaköy ve Maslak’ta bulunan Honeybee platoda çekildi. Klip çok kısa bir sürede 1 milyonun üzerinde izleyici tarafından izlenirken büyük bir başarıya daha imza atılmış oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.