Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Esengül Yazıcı’nın yeni teklisi “Vale Vale” yayınlandı.

Esengül Yazıcı’nın yeni teklisi “Vale Vale” yayınlandı.
Ucuz Web Tasarım
02.12.2022
A+
A-

2022 yılında yayınladığı ilk çıkış şarkısı “Öyle Güzel” ile müzik camiasına adımını atan Esengül Yazıcı, hemen ardından İzmir medya müzik etiketiyle yayınladığı “Azad Et” teklisini dinleyicileriyle buluşturarak, müzik çalışmalarına ara vermeden şarkılarını yayınlamaya devam etti.

Eşiyle birlikte söz yazıp beste hazırlayan Esengül Yazıcı,  Söz ve müziği Eşi Sezgin Yazıcı’ya ait olan, “Vale Vale” isimli yeni teklisi, İzmir Medya müzik etiketiyle tüm dijital platformlarında yayına girdi. Müzik videosunun yönetmeni ise Cihat Atçeken imzası taşıyor. Son çıkardığı teklisi ile müzik camiasında varlığını sürdüren Esengül Yazıcı, Eşiyle birlikte yeni besteler üreterek uzun bir süre daha Müzik sektöründe yer almayı hedefliyor.

 

Esengül Yazıcı Kimdir?

 

7 eylül 1986 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimi Aksaray’da tamamladıktan sonra orada yaşamaya devam etti. Şu anda Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesinde öğrenim gören Esengül Yazıcı’nın, Eşi Sezgin Yazıcı ile olan evliliğinden 2 oğlu vardır.

Müziğe karşı çocukluktan kalma bir ilgisi olan Esengül Yazıcı, 8 yıl basın sektöründe çalıştı ve ardından Dj, danışmanlık, editörlük, grafikerlik gibi birçok sektörde yer aldı.

Çocukluktan kalma hayalini Gerçekleştiren Esengül Yazıcı, “Nasip bu zamanmış.” diyerek müzik sektöründe ki kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.