Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fantastik ve Empati Yoğunluklu Entelektüel Yazar: Hazal Kılınç

Edebiyat dünyasının en çok yakındığı konulardan birisi de her zaman entelektüel yazarların az oluşudur. Özellikle kadın roman yazarları konusunda Türkiye’de aydın, kaliteli yazarlar hep aranmışlardır. Yeni romanı Yansıma ile yazar Hazal Kılınç Türkiye’de ki bu boşluğu hakkını vererek doldurmuş gözüküyor.

Fantastik ve Empati Yoğunluklu Entelektüel Yazar: Hazal Kılınç
Ucuz Web Tasarım
01.02.2023
A+
A-

metin, açık hava, günbatımı içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

İlk kitabı Yansıma ile edebiyat dünyasının takdirini kazanan yazar Hazal Kılınç, bu kısa romanında, dönüşümün salt halini, yaşamın ironik yüzüyle karşılaştıklarında bunu olağan bir kendiliğindenlikle yapmak zorunda kaldıklarını ve herkesin kendi yarasında bir dönüşüm hikâyesi gizlediğini yalın keyifli bir dille okuyucularıyla paylaşıyor.

Yazar Hazal Kılınç Kimdir?

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Ocak 97 de dünyaya gelen Hazal Kılınç İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Hizmet alanında derece ile mezundur. 2. Üniversite Anadolu üniversitesi İnsan Kaynakları bölümü mezunudur. Evli ve bir oğlu olan Hazal Kılınç liseden mezun olduktan sonra yazmış olduğu hikayeleri derleyip kitap haline getirmiştir. Ancak o zamanlarda kitabı bastırmayı düşünmeyen Hazal Kılınç (yazar) evlendikten sonra kitabını yayınlatmaya karar vermiştir. İlk kitabı Yansıma ismiyle okuyucularına kendini duyuran yazar. Şimdi ise roman yazmaya hazırlanıyordur.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.