Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fotoğrafçılığın Altın Çocuğu: Berk Günal Coşman

Fotoğrafçılığın Altın Çocuğu: Berk Günal Coşman
Ucuz Web Tasarım
06.06.2023
A+
A-

Anıları ölümsüz hale getirmenin bir sanat olduğu fotoğrafçılık konusunda son zamanların en çok konuşulan ve takdir toplayan ismi Berk Günal Coşman, sadece Türkiye’de yaptığı işlerle değil uluslararası fotoğrafçılık arenasında da ülkemizi gururla temsil ediyor.

Aynı zamanda Fransa,İtalya, Avusturya gibi bazı ülkelerde de moda ve düğün çekimleri organize eden Coşman, organizasyon, düğün ve defileler için, deneyimli ve profesyonel bir ekiple çalışıyor.

Sosyal medya hesaplarında hem yaptığı çalışmaları hem de kamera arkalarını paylaşan deneyimli fotoğrafçıyı, sadece yurt içinden değil yurtdışından da on binler takip ediyor.

15 yılını dünya çapındaki özel eğitmenlerin dersleri ile kendini geliştirmiş ve sürekli artan deneyimleriyle düğün fotoğrafçılığı sektöründe büyük izler bırakmış olan Coşman, yeteneğiyle alanında aranan isimlerden biri olmayı ve yaptığı işlerle takdir toplamayı başarmış bir fotoğrafçı.

Berk Günal Coşman başarısının sırrını şu sözlerle ifade ediyor.

” Yaptığınız işte insanların hayatına dokunmak varsa eğer, diğer sektörlerden çok daha özel bir iş yapıyorsunuz demektir. Emek, dikkat, özen ve yaratıcılık gerektiren bu işlerin başından sonuna kadar her aşamasında sevgiyle yapılması gerekiyor. İşte bu sevgi ve tutku size başarıyı getiriyor.”

Bu yıl yurt içi çekim takvimi neredeyse tam dolu olan ünlü fotoğrafçının, yurtdışı çekimleri için ise en az iki ay önceden randevu alınması gerekiyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.