Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fundyy Kimdir? Nereli?

Fundyy Kimdir? Nereli?
Ucuz Web Tasarım
28.01.2023
A+
A-

Fundyy, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezundur. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda yaklaşık 7 sene kadar Vergi Müfettişliği yapmıştır.

Şubat 2021’de müziğe profesyonel olarak devam etme kararı alan Fundyy, Doğan Müzik Company ile yola ilk adımını atmıştır. Kendisini müziğe tekrar kazandıran kişi, Mahzen Media’nın sahibi genç prodüktör Tolga Aykut’tur.
Fundyy’nin 2021 yılında hayata geçirilen İlk projesi Gamzende Uyut Beni kendisine 11 yıl sonra büyük bir çıkış yakalatmış ve ardından yine Koyu Kahverengi isimli şarkısının yeni versiyonu ile çıkışını daha üst noktaya taşımış ve yeniden küllerinden doğmuştur. Bu iki güzel şarkının aranjörlüğünü Mustafa Ceceli yapmıştır. Hem Koyu Kahverengi hem de Gamzende Uyut Beni dijital satış verilerine göre altın plakla taçlandırılmıştır.
Fundyy’nin yeni müzik tarzına geçmesi 2022 yılında çıkardığı Bezdim Valla ile olmuştur. Bu tarz onun artık yeni bir müzisyen kimliği ile tanışmasına vesile olmuştur. Kendi sözleri ve kendi bestesi ile yola devam eden Fundyy aynı zamanda kliplerinin yonetmenliğini de kendi üstleniyor. Fundyy Tolga Aykut ve ekibi ile Mahzen Media uhdesinde sanat hayatına devam ediyor

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.