Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güzelliğin Muhteşem Yorumu: Cemile Çağrı Ertuğ

Türkiye’de son dönemde güzellik sektörü oldukça ön planda. Her alanda olduğu gibi bu alanda da işin hem iyisi hem de kötüsü var. Bu alanda son yıllarda en çok konuşulan isimlerden en önemlisi de Luxe Beauty and Fit’in sahibi Cemile Çağrı Ertuğ.

Güzelliğin Muhteşem Yorumu: Cemile Çağrı Ertuğ
Ucuz Web Tasarım
19.02.2023
A+
A-

Bursa’da güzellik alanında fark yaratan gelişmeleri takip ederek güzelliklerine önem veren müşterileriyle birebir iletişimde kalarak onları emin ellerde hissettirmeyi kendine vizyon edinmiş olan Cemile Ertuğ, tüm bu aşamalarda hizmet alan ve veren herkesin süreçten keyif almasını sağladıklarını belirtti.

Kendisini azimli, kararlı, disiplinli ve duygusal olarak tanımlayan Cemile Çağrı Ertuğ, Luxe Beauty and Fit’te amacımız; güzellik sektörü başta olmak üzere, yaşam tarzıyla ilgili tüm alanlarda ve hizmetin her alanında olmak ve eğlenmekten dinlenmeye, spordan sağlıklı yaşama kadar tüm hizmetleri içine alan bir yaşam tarzı kulübü oluşturmak.

Aynı zamanda bir psikolog olan Cemile Çağrı Ertuğ, olağanüstü başarısında en büyük destekçisinin eşi olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Cemile Çağrı Ertuğ’un instagramı da aktif olarak kullanıyor ve Türkiye’de güzelliğe yön veren otorite hesaplardan bir tanesi olarak kabul ediliyor. 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.