Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kemiteks Kimya

Kemiteks Kimya
Ucuz Web Tasarım
31.08.2023
A+
A-

1993 Yılında İstanbul’da kurulmuş olan Kemiteks insan sağlığı, güvenliği, çevre güvenliği ve endüstriyel kurallara uygun şekilde polimer emülsiyonlar, pigment dipersiyonları ve tekstil boyaları üretmekte olan köklü bir firmadır. Global olmayı ilke edinmiş olan Kemiteks Amerika, Avrupa, Asya ve Orta Asya, Orta doğu, Arap Yarımadası ve Güney Amerika’ya sahip olduğu tüm ürün gamlarından ihracat yapmaktadır.

Kemiteks Polimer Emülsiyonları

Kemiteks polimer emülsiyonları alanındaki faaliyetlerini, Türkiye’nin en büyük tesisleri arasındaki üretim sahasında yaygınlaştırmaya, büyütmeye devam etmektedir. Yeterli altyapı ve donanıma sahip, tam otomatize (otomasyonlu), çevre duyarlılığı yüksek tesisiyle başlangıç kapasitesini 3 katına çıkararak yıllık 35.000 ton/yıllık üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Kemiteks Pigment Preperasyonları

Kemiteks® 1993 yılından beri pigment karışımları üreterek pazara sunmaktadır. Tam gam pigment karışımları tüm tekstil uygulamaları ve lifleri için olduğu kadar iç – dış cephe boyaları, baskı mürekkepleri, kağıt, lateks, ahşap boyaları, sünger ve sabun renklendirme uygulamaları için de geliştirilmiştir.

Tekstil Pigment Boyama

Kemiteks® tekstil baskı ve boyama endüstrisi için su bazlı pigment dispersiyonları üretmekte ve pazara sunmaktadır. Tekstil endüstrisi dışında, pigment dispersiyonları reaktif ve dispers boyalarının yanı sıra diğer sektörlerde de yaygın biçimde kullanılmaktadır.

Kemiteks Dijital Mürekkepler

Kemiteks, dijital tekstil baskı endüstrisi için geniş bir dijital mürekkep yelpazesi sunmaktadır. Bu mürekkepler pamuk, ipek ve polyester gibi çeşitli elyaflarda kullanılır ve tüm yaygın baskı kafa teknolojileri ile oldukça uyumludur. Ürün yelpazemiz, doğrudan baskı için dijital reaktif, dispers süblimasyon ve asit mürekkepleri içerir.
KEMİTEKS mürekkepleri tüketiciye parlak renkler, mükemmel haslık özellikleri ve keskin görüntü kalitesi sağlar.

Pigment Baskı

Pigmacolor renk pastaları tekstil baskı, pigment boyama ve tüm tekstil kaplama uygulamalarında kullanılabilmektedir.
Pigmacolor serisi ürünlerimiz size KEMİTEKS® uzmanlığıyla, yüksek Kalite ve maliyet avantajlı Pigment pastalar ve tekstil baskı yardımcı ürünleri sunmaktadır.
PIGMACOLOR ürün grubu Pigment Pastaları, Hi-Fast (yüksek haslıklı) renkler, Ready to Use (Kullanıma hazır baskı ürünleri) ve tekstil baskı yardımcılarını içermektedir.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.