Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lara, Duqqan’da sesi ve fiziği ile kendisini izlemeye gelenleri mest etti

Lara, Duqqan’da sesi ve fiziği ile kendisini izlemeye gelenleri mest etti
Ucuz Web Tasarım
07.12.2021
A+
A-

İşletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı İstanbul’un son dönemlerde en gözde mekanlarından biri olan Duqqan Türkiye’nin güçlü seslerinden biri olan Lara’yı sahnesinde ağırladı.

Lara hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Duqqan’da sahne alırken kullanmadığı elbiselerini geliri kimsesiz çocuklar için bağışlanmak üzere bir kampanya başlattığını açıklaması üzerine Gökhan Reis bu kampanyaya 10 bin TL. bağışlamış ve bu davranış geceyi izlemeye gelen konuklar tarafından dakikalarca alkışlanmıştı.

Lara gece boyunca birbirinden güzel şarkılarını kendisini izlemeye gelen misafirleri için söylerken, bazı şarkılarda konuklar Lara’ya eşlik ettiler.

Lara program öncesinde yaptığı açıklamada Duqqan Restaurant işletmecisi Gökhan Reis’e övgüler yağdırırken duygularını “ Duqqan ailesi bizim için çok önemli, bizler için olmazsa olmazlarımızdan birisidir. Çocuklarımızı güvenle teslim edebileceğimiz en güvenilir bir yer. Burada sahne almaktan çok büyük keyif alıyorum” diyerek ifade etti.

Duqqan işletmecisi Gökhan Reis, Lara’nın bu açıklamalarının ardından “Söyledikleri Lara hanımın kalbinin güzelliği ve Lara bizim ailemizin bir gülü oldu. Lara benim kardeşim, can yoldaşım, bacım oldu. Duqqan olarak çalıştığımız sanatçılar ve misafirlerimizle tek yürek olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.