Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mert Carim “Aklımda Hep Sen” ile müzikseverlerle buluştu

Mert Carim “Aklımda Hep Sen” ile müzikseverlerle buluştu
Ucuz Web Tasarım
21.01.2022
A+
A-

Mert Carim, yeni şarkısı “Aklımda Hep Sen” ile 2022’de müzikseverlere romantizm, tutku ve aşkın gerçekçi yüzünü sunuyor. Kış Düşmeden, İstirhamım OlurSenden Sonra, Yıllar single çalışmalarının ardından beşinci teklisi Aklım Hep Sende’nin sözü ve Müziği Carim’e, düzenlemesi ise Genco Arı’ya ait olurken parçanın prodüktörlüğünü Gökhan Türkmen, Mert Carim ve Genco Arı birlikte üstlendiler.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra söz yazarlığı ve bestekarlığı ile Gökhan Türkmen, Berkay, Hande Ünsal, Bora Uzer gibi müzik sektöründe önemli isimlerin albümlerinde anılan Carim, yeni şarkısı “Aklımda Hep Sen” için; “Hayatında var olan iniş-çıkışları, bilhassa yaşadığı aşk hezeyanını kabullenemeyen bir sıkışmışlık hikayesi olan şarkı, unutmanın, alışmanın ihanet olduğunu, gülebilmenin yalnızca aklında aşık  olduğu kişinin varlığı ile gerçekleşebilecek bir eylem olduğuna inanılmış bir feveranı dinleyicilere sunuyor” diyerek aşkın ve acısının doğal afetler misali bizi ne zaman, nerede bulacağını bilmediğimizi de ekliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=sYecgYFakgo

Eski Konakta Klip

Akın Erdoğan yönetmenliğinde İstanbul’da çekilen klip, şarkının ruhunu yansıtan ve enerjisini doğru aktaran eski bir konakta bir günde çekildi. Hikayesinde sevdiğini kaybeden ama ruhunun hala o evde olduğuna inanan bir adamın acısı görülürken Mert Carim’e başarılı dansçı Selin Red eşlik ediyor.

Müzik çalışmalarıyla beraber oyunculuk kariyerine de aynı hızda devam ederek Şahane Damat, Yalaza, Tövbeler Olsun gibi dizilerde etkileyici oyunculuğu ile adından söz ettiren sanatçının yeni şarkısı “Aklımda Hep Sen” klibi ile birlikte 21 Ocak’ta GTR Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

 

 

Mert Carim Kimdir?

Mert CARİM, ilk olarak 2 yaşındayken kendisine alınan enstrüman ile müzikle tanışmıştır. Sanatçı ilkokul, ortaokul ve lise yıllarında birçok tiyatro ve müzik gruplarıyla çalışmalar yapmıştır. Liseyi Üsküdar Anadolu Lisesinde tamamlayan CARİM, mezun olduktan sonra eğitimini Tiyatro ve Klasik Türk Müziği alanında devam ettirmiştir. 2005 yılında kurdukları müzik grubuyla İstanbul’ -un çeşitli yerlerinde sahne alan sanatçı, 2008 yılından itibaren sahne çalışmalarına solo olarak devam etmiştir. Bu süre zarfında çeşitli müzikallerde ve tiyatro oyunlarında yer alan Mert CARİM, 2015 senesinde GTR Müzik ailesi bünyesinde Fox TV’ de yayınlanan ‘’İnadına Aşk’’ isimli dizinin müziklerini üstlenmiştir. Sanatçı aynı sene ‘’Fosforlu Müzikali”nde oyuncu olarak seyirciyle buluşmuştur. Mert CARİM; söz ve müziği kendisine ait olan ‘’Kış Düşmeden’’ adlı ilk teklisini, GTR Müzik etiketiyle 2016 yılında dinleyicilerin beğenisine sunmuştur. Bu çıkışı yine söz ve müzikleri kendine ait olan, 2018 yılında çıkardığı ‘’İstirhamım Olur’’ ve 2020 yılında çıkardığı Senden Sonra isimli tekliler takip etmiştir. Müzik çalışmalarıyla beraber, oyunculuk çalışmalarına da ara vermeden devam eden sanatçı 2016 yılında Şahane Damat (Star Tv), 2017 yılında Yalaza (TRT), 2020 yılında ise Tövbeler Olsun (TRT) Dizileriyle ekrana gelmiştir. Mert CARİM aynı zamanda Tövbeler Olsun dizisinin müziklerini de yapmıştır. Besteleri büyük beğeni toplayan CARİM; Gökhan TÜRKMEN, Berkay, Hande ÜNSAL, Bora UZER gibi bir çok sanatçının albümünden besteci kimliğiyle yer almıştır.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.