Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Selma Oruç bir ilke imza attı!

Selma Oruç bir ilke imza attı!
Ucuz Web Tasarım
28.08.2022
A+
A-

Organizatörlüğünü başarılı iş kadını Gizem Deniz Kirişci’nin yaptığı Altın Taç Ödülleri 4. Etap İstanbul boğazında Portaxe’de görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.

Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlunun yaptığı organizasyon “Gelin Etmeyin Gelin Eğitelim” sloganı ile son yıllarda gerçekleştirilen en başarılı şovları ile büyük ilgi gördü.

Ünlülerin tasarımcısı Selma Oruç ve Aslı Şener benzersiz tasarımlarını sahnede gözler önüne serdi. Büyük bir defileye imza atan Selma Oruç ve Aslı Şener eşi benzeri görülmeyen kostümleri sahneye büyük bir şov ile taşıdı. Son yılların gerçekleştirilen en başarılı defilesi olarak izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Defilenin baş mankeni , ünlü manken Sevil Uyar izleyicileri adeta büyüledi. Gecenin organizatörü Gizem Deniz Kirişci ve gecede yüzyılın starı ödülünü alan Banu Alkan’ın da tasarımcısı olan Selma Oruç çalışmalarıyla geceye damgasını vurdu.

Banu Alkan son yıllarda giydikleri arasında en ihtişamlı tasarımın sahibinin Selma oruç olduğunu söylemeden geçemedi. Defile kavramına yeni bir boyut kazandıran ikili görsel şölenleri ile sınırları zorladı. Önümüzde ki günlerde adını daha sık duyacağımız Selma Oruç ve Aslı Şener Türkiye standartlarının çok üzerinde işlere imza atacaklarının sinyallerini verdi.

Altın Taç Ödülleri 4. Etap’te geceyi izlemeye gelen ünlü isimlerin defile tasarımlarının her detayının ustalıkla hazırlanmış olduğu dikkatlerinden kaçmazken gecede ödül alan ünlü oyuncu Banu Alkan’ın ödül töreninde giydiği kıyafetini de başarılı modacı Selma Oruç’un hazırladığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.