Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tembel Milyonerler Kulübü’ne Hoşgeldiniz

Türkiye’de 2022 yılında milyoner sayısı 600 bini geçti. Birçokları için hayal olan bu durum kitap okumakla çözülebilir mi acaba?

Tembel Milyonerler Kulübü’ne Hoşgeldiniz
Ucuz Web Tasarım
21.11.2022
A+
A-

USA Today gazetesinin finans eki AZ Central tarafından Avrupa’nın en iyi 10 finans danışmanı arasında gösterilen Türk yazar Ayhan Özden’in Tembel Milyonerler Kulübü kitabı bu konu hakkında aklınızda oluşan tüm soru işaretlerini giderecek cinsten.

Parayla iyi geçinmek, mutlaka bildiklerinizle ilgili değildir. Nasıl davrandığınızla daha çok ilgilidir. Ve para yönetimi ile ilgili bu davranışları gerçekten zeki insanlara bile öğretmek zordur diyor yazar Ayhan Özden çok satan Tembel Milyonerler Kulübü kitabında. Kitabın mottosu “ Bütün gün çalışan bir insanın para kazanmaya vakti yoktur.”

metin içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Para, yatırım, kişisel finans ve iş kararları genellikle, verilerin ve formüllerin bize tam olarak ne yapacağımızı söylediği matematik tabanlı bir alan olarak öğretilir. Ancak gerçek dünyada insanlar finansal kararları bir elektronik tablo üzerinde almazlar. Para kazanmak ve onu yönetmeyi bilmek hatta sonrasında onu koruyup artırmak farklı kavramlardır.

Ödüllü yazar Ayhan Özden, Tembel Milyonerler Kulübü kitabında paraya bakış açınızı değiştirecek hem bilimsel hem de ezoterik bilgiler sunuyor. Yeni zenginlik tanımını bu kitapta detaylı bir şekilde açıklayan Özden, milyoner olmak için illa ki deli gibi çalışmanın gerekli olmadığını savunuyor bu kitabında. Bu bilgileri sunarken karmaşık finans dünyası terminolojisinden ziyade önceki kitaplarında ki gibi keyifli bir dil kullanıyor.

kişi, adam, erkek içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Ayhan Özden kimdir?

Amazon Amerika Best Seller Yazar ve Avrupa’nın en iyi 10 finans danışmanından biri olan Ayhan Özden, Hollanda’da Uluslararası İşletme eğitimini tamamladıktan sonra uluslararası bir şirkette yatırım danışmanı olarak çalıştı. Daha sonra genç yaşta birçok start-up şirketi kurdu ve yönetti.

Borçlarından kurtulma macerasını Türkiye’de Best Seller olan kitabı Borçtan Kurtul Allah Aşkına’da yazdı. Kitap ilk yılında 16 baskı yaparak yok sattı. Dünyanın en büyük kitapçılarından biri olan Amazon Amerika’da Best Seller olan ilk Türk yazarlardan biridir. 2016 yılından bu yana yurtdışındaki iş insanlarına danışmanlık yapmaktadır.

Türkiye’de çok satan kitapları Borçtan Kurtul Allah Aşkına, Borçsuz Yaşama Sanatı ve Tembel Milyonerler Kulübü ve Çırak Memento Mori kitapları ile en çok okunan kişisel gelişim yazarlarındandır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.