Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TRT ortak yapımı “Doru: Macera Ormanı” 1 Nisan’da sinemalarda

TRT ortak yapımı “Doru: Macera Ormanı” 1 Nisan’da sinemalarda
Ucuz Web Tasarım
14.03.2022
A+
A-

2017’deki ilk sinema filmiyle büyük ilgi gören “Doru”, ikinci kez beyazperdede animasyon severlerle buluşmaya hazırlanıyor. TRT ortak yapımı “Doru: Macera Ormanı” filminin ilk tanıtımı, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Aile, arkadaşlık, dürüstlük, sevgi ve yardımlaşma gibi birçok konunun altını çizen Doru’nun en yakın arkadaşı Karatay ile unutulmaz bir serüvene çıkacağı “Doru: Macera Ormanı”, 1 Nisan’da vizyona girecek.

 

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, filme ilişkin sosyal medya hesabından “TRT ortak yapımı bir sinema filmimiz için daha geri sayım başladı. TRT Çocuk’un en sevilen çizgi filmlerinden Doru’nun ikinci sinema filmi, küçük izleyicilerimizi heyecanlı ve eğlenceli bir maceraya götürecek. ’Doru: Macera Ormanı’ 1 Nisan’da tüm Türkiye’de sinemalarda!” açıklamasını yaptı.

 

Doru, hayvan sirkine karşı

Sürü üyelerinden Alaca’nın bir hayvan sirkinin eline düşmesini konu alan animasyon türündeki “Doru: Macera Ormanı”nda, Doru ve arkadaşları Alaca’yı kurtarmak için zekice bir kaçış planı düzenler. Bu serüvenin ardından Doru yeni bir sürprizle karşı karşıya kalır, sirkten kaçarken bebek şempanze Şöbi de onlarla birlikte gelmiştir. Artık Doru ve Karatay’ın tek bir amacı vardır, Şöbi’yi annesine kavuşturmak. Kahramanlarımız Şöbi’yi ailesine götürmek için Macera Ormanı’na doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

 

TRT ortak yapımı “Doru: Macera Ormanı” 1 Nisan’da tüm Türkiye’de sinemalarda.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.