Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Turkcell Vadi’de Ekim ayında da konserler devam ediyor

Turkcell Vadi’de  Ekim ayında da konserler devam ediyor
Ucuz Web Tasarım
04.10.2022
A+
A-

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi Ekim ayında da birçok ünlü ismi bir araya getiriyor.

Konserler;

8 Ekim Cumartesi – Pentagram

Turkcell Vadi Açıkhava, 8 Ekim Cumartesi akşamı heavy metal grubu Pentagram’ı ağırlıyor.

Gökalp Ergen, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy, Cenk Ünnü, Demir Demirkan, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Ozan Tügen, ve Tarkan Gözübüyük’ten oluşan grup, 9 Eylül’de yayımlanan yeni albümü Makina Elektrika’dan şarkıları ilk kez sahneye taşıyacak. Pentagram, tam kadro sahne alacağı yeni albüm lansman konserinde hep bir ağızdan söylenen parçaları ve yıllara meydan okuyan performansı ile Turkcell Vadi Açıkhava’da hayranları ile buluşuyor. 

11 Ekim Salı – Yeni Türkü ‘Zamansız Şarkılar’

Yeni Türkü’nün en sevilen şarkılarının, farklı tarzlardaki 22 müzisyen tarafından yeniden yorumlandığı ‘Yeni Türkü Zamansız’ Pasaj Müzik etiketiyle 11 Mart’ta dinleyicisiyle buluştu. Saygı albümü niteliğindeki “Yeni Türkü Zamansız’ albümünde “Fırtına”, “Yeşilmişik”, “Karanfil”, “Yağmurun Elleri” ve “Olmasa Mektubun” gibi grubun sevilen şarkıları bulunuyor.

11 Ekim Salı günü Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek Yeni Türkü ‘Zamansız Şarkılar’ konserinde albüme hayat veren isimlerden Buray, Bora Duran, Emir Can İğrek, Gaye Su Akyol, Mabel Matiz,, Melek Mosso, Pamela projedeki şarkılarını seslendirecekler.

Derya Köroğlu’nun solisti olduğu, Erkin Hadimoğlu, Furkan Bilgi, Serdar Barçın, Sezer Alemdar ve Bahadır Tanrıvermiş’den oluşan Yeni Türkü, kurulduğu günden beri Türkiye müzik tarihinin en önemli şarkılarına imza attı.

12 Ekim Çarşamba – Sena Şener 

Sena Şener daha ilk çalışmalarıyla uluslararası alanda ses getirdi ve yeni projeleriyle de her daim gündemde kaldı. “Porselen Kalbim” sonrası en taze teklisi ‘Düşünürsem Ölürüm’, akılda kalıcı melodilere sahip, kariyerinin en güçlü şarkılarından. Pasaj Müzik etiketiyle 12 Ağustos Cuma tüm dijital platformlarda yayımlandı.
Şarkısının sözü, müziği ve prodüktörlüğü Sena Şener’e ait. Düzenlemesi Deniz Yıldız ve Sena Şener ortaklığının ürünü. Mİx ve editlerini Mahmut Albulak’ın yaptığı şarkının mastering’i John Davis tarafından yapıldı.

12 Ekim Çarşamba akşamı Turkcell Vadi’de sevenleriyle buluşacak olan Sena Şener hem farklı hem de güçlü sesiyle sevenlerine muhteşem bir gece yaşatacak.

21 Ekim Cuma – Sertab Erener

Turkcell Vadi 21 Ekim cuma akşamı sesi ve yorumuyla Türk popuna ismini altın harflerle yazdıran Sertab Erener’i ağırlıyor. Erener, ‘Zor Kadın’, ‘Yanarım’, ‘Aşk’, ‘‘Rengarenk’, ‘Vur Yüreğim’ ‘Olsun’ ‘gibi 30 yıllık kariyerinin en sevilen şarkılarını söyleyecek. Sanatçı herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla hafızalarda yer edinecek bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.