Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü şovmen Raif Akyüz Tempo TV ‘ de Şebnem Ceylan’ın hazırlayıp sunduğu “Panorama” programına katıldı

Ünlü şovmen Raif Akyüz Tempo TV ‘ de Şebnem Ceylan’ın hazırlayıp sunduğu “Panorama” programına katıldı
Ucuz Web Tasarım
15.11.2022
A+
A-

Raif Akyüz yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Raif Akyüz’le Sanatçı adlı programında dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Silvio Simac ile yine dünyanın en popüler müzik gruplarından birisi olan Trendz grubunu programında ağırlaması hakkında konuştu “Dünyaca ünlü bir oyuncu ve yine dünyaca ünlü bir grubu programıma konuk almak için aylarca görüşmeler yaptım. Malum her iki konuğum dünyaca tanınan isim ve kendilerine neredeyse her gün bir televizyon programına konuk olması hakkında istekler geliyor. Ama tabi gelinen sonuçta bu iki büyük ismi konuk almam ciddi bir başarıdır. Bu konuda çok mütevazi olamayacağım” dedi. Raif Akyüz Sanatçı programında ağırlamak için Dünyaca Ünlü bir Hollywood yıldızıyla görüştüğünü ve görüşenlerinin devam ettiğini aktardı .

Şebnem Ceylan’ın hazırlayıp sunduğu Panorama programında Raif Akyüz ‘le Sporcu programı hakkında konuşan Akyüz Sanatçı programının konseptini sporcu programına aktardığını ve bu programda olimpiyat , dünya , Avrupa şampiyonu sporcuları proğramında ağırladığını aktardı . Bu programda dünyaca ünlü sporcularıda programda konuk edeceğini söyledi .

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.