Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yıldıray Güner ‘Esnafın Yanında Olacağız’

Yıldıray Güner ‘Esnafın Yanında Olacağız’
Ucuz Web Tasarım
04.01.2022
A+
A-

Çocukluk yıllarından bugüne esnaflık yaptığına, esnafların sorun, istek ve taleplerini çok iyi bildiğini ifade eden Yıldıray Güner; ‘Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ilçemizin en saygın odalarından bir tanesidir. Bu bilinçle bu göreve talip oldum. Ben ve ekip arkadaşlarım farklı bir yönetim anlayışıyla geliyoruz.

Bizler makamında oturan değil sahada olan, esnaflarımızın her daim kapısını çalan, iş yerlerinde ziyaret edip sorunlarını dinleyen ve çözüm üreten bir ekip olacağız. Odamızın imkanlarından esnaf arkadaşlarımızın tamamının faydalanması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Çok fazla projemiz var, adaylık sürecimizde esnaf arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerimizde bunlardan bahsediyoruz.

Her ziyaretimiz de olumlu dönüşler alıyoruz. Önceliğimiz esnaflarımızla sürekli iletişim halinde olmak, seçimi kazanmamızın ardından belirli aralıklarla adaylık sürecimizde nasıl kapılarına kadar gidip destek istediysek, oylarına talip olduğumuzu söylediysek bu ziyaretlerimiz düzenli olarak devam edecek.

Sonuç olarak esnafımızın sorunlarını dertlerini çok iyi biliyoruz. Bu bilinç ve deneyimlerimiz ışığında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Esnaf arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Kesinlikle pişman olmayacaklar. Fark yaratmaya geliyoruz. Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın artık değişime, taze bir kana ve yeni fikirlere ihtiyacı var.

Denenmişleri tekrar denemenin bir anlamı ve faydası olmadığı görüşündeyim. Bu güne kadar görev yapan yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlarında tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız, ama birazda başka arkadaşların önünü açmak gerekiyor. Bu bakış açısıyla davranarak Çatalca’ya ve esnaf arkadaşlarıma daha faydalı olacakları inancındayım. Ben ve ekip arkadaşlarım saha çalışmalarında çok büyük destek görüyoruz. Şimdiden tüm esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.