Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ZANCEL, Olimpa AVM Bahçeşehir’de açıldı

ZANCEL, Olimpa AVM  Bahçeşehir’de açıldı
Ucuz Web Tasarım
30.11.2021
A+
A-

Fashion4you markasının sahibi ünlü modacı ve marka direktörü Ünal Günç 2021’in son aylarında yeni atılımları ile Türkiye tekstil piyasasını domine etmeye devam ediyor.

 

2016’dan bu yana kendi markası Fashion4you’nun Türkiye ve dünya yapılanması ile ilgilenen Ünal Günç 1972 Yılından beri faaliyette olan Türkiye’ nin en köklü firmalarından biri olan ZANCEL markasıyla yeni bir yola yelken açtı. Markanın ilk Smart Store unu OLİMPA BAŞAKŞEHIR de açan Ünal Günç Konuyla alakalı şunları söyledi.;

 

“ZANCEL bizi heyecanlandıran bir geçmişe ve gelecekte harika projelere sahip bir moda markası..Fashion Tv Türkiye olarak ZANCEL’ in ekosisteminde olmaktan mutluluk duyuyoruz. ZANCEL’e Olimpa Avm de açtığımız mağaza bizi son derece heyecanlandırdı. .Firma sahibi Nuray Sadıkoğlunun yaptığı koleksiyonlar zaten uzun zamandan beri nihai tüketicilerin gözdesi. .Onun enerjisi ve heyecanı yapısı nihai tüketicilerin üzerine ürünler vasıtasıyla ulaşıyor..

Bu pozitif enerji ile beraber bizde ZANCEL Store’ları çoğaltmak istiyoruz. Fashion Tv Türkiye organizasyonlarında artık daha çok ZANCEL defileleri sponsorluklar ve medya organizasyonlarını göreceksiniz. FRENCHISE stratejilerimizi yılbaşından hemen sonra yapacağımız basın toplantısı ile duyuracağız. ZANCEL 1972 yılından bu yana faaliyette olan ve kökleri olan bir firma..

 

Global yapıda FashionTv ve Fashion4you olarak bu markayla beraber hareket etmek mutluluk verici”…

 

Bildiğiniz üzere Ünal Günç , Bsb Yunanistan,  Rocco Barocco, İtalya Magazzine Paris markalarını Türkiye piyasasında Hatırı sayılır bir yere konumlandırmıştı..

;

Son dönem enerjisini Kendi Markası Fashion4you ya aktaran marka Strateji uzmanı ZANCEL markasıyla mağazalaşma sürecine şu düşünceleriyle devam etti.

ZANCEL zamansız koleksiyonlar yapıyor. Bir kadın sabahtan gecenin finaline kadar giydiği kıyafetle günü tamamlayabilir.

 

Bu büyük bir avantaj. Marka tamamen kendi desenlerini ve kumaşlarını belirleyip koleksiyonunu oluşturuyor. Takip etmiyor ediliyor..Bu aşamada tam bir moda markasıdır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.