Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İslam Aksoy dan Reynmen’e dev canavar

İslam Aksoy dan Reynmen’e dev canavar
Ucuz Web Tasarım
13.03.2023
A+
A-

Türkiye’de önce sosyal medyada daha sonrasında da ise sanat camiasında ünlü olan ‘’Yusuf Aktaş’’ Namı değer Reymen’in yeni aracını İslam Aksoy ve Aksoy Tuning bir canavara dönüştürdü!

İslam Aksoy ve Aksoy Tunnig tarafından tüm hava koşullarında hareket edebilen ultra lüks ve içinde inanılmaz bir müzik sistemi olan dev bir araç haline getirdiler. Amerika’dan ithal edilen ‘’Inozetec’’ marka folyo ile Türkiye’de ilk defa bu rengi kullandılar. Yusuf Aktaş’a özel iç tasarım ve her koşula uygun profesyonel yükseltme kiti ile eşi benzeri olmayan bir araç ortaya çıkardılar. toplamda 1 milyon TL harcanarak ve üç aylık bir zamanda profesyonel bir ekip tarafından yoğun emek verilerek inşa ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.