Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

None But The Brave (1965)

None But The Brave filmi 1965 yılında vizyona girmiştir. Yönetmen Frank Sinatra senaryo ise John Twist, Katsuya Sasuki ve Kikumaru Okuda tarafından yazılmıştır.

None But The Brave (1965)
Ucuz Web Tasarım
15.03.2023
A+
A-

ABD Japonya yapımı film dram savaş ve türündedir. Filmde Tatsuya Mihashi, Takashi Kato, Homore Suguro, Kenji Suguro, Masahiko Tanimura gibi birçok oyuncu yer almaktadır.

Askerler sıraya dizilmiş komutanlarının onlara anlattıklarını nefes almadan dinliyorlardı. Ardından hepsi molaya çıkmış ve kısa bir eğlence sonrası hemen işe koyulmuşlardır. Gemi inşasının başına geçmiş herkes bir elden çalışmakta biri ise ağaç tepesinde gözcülük yapmaktadır. Etrafı incelerken yakınlardan gelen uçak sesi ile herkes yaptığı işi bırakmış bu sırada uçaktaki askerler adaya inmek için hazırlık yapmaktadırlar. Uçak adaya düşünce pilotlar sert çarpma yüzünden kan içinde acı çekerek ölürken askerler hemen oldukları yerden ayrılmış uçağı terk etmişlerdir. Film izle akşama doğru adadaki askerler uçağın etrafını kontrol etmiş gizlenerek tehlikeli olup olmadığını anlamak için pusarak orada beklemişlerdir. Uçaktaki askerler geri yerlerine döndükten sonra dinlenmiş kendilerine gelmiş ne yapacaklarını düşünmeye başlamışlardır.

Sabaha karşı adadaki askerler işlerine dönerken adayı gözetleyen asker yeni bir tehlikenin yaklaştığını haber vermiş. Adaya yaklaşan gemiyi durdurmak için silahlarını almış daha fazla yaklaşmasına izin vermeden gemiyi son sürat durdurmaya çalışmışlardır. Uzun uğraşlar sonunda gemiden kurtulmuş ve rahat bir nefes alan askerler geri dönmüşlerdir. Tehlikenin geçtiğini sanırken adada başka askerlerin ve onların neden olabileceği sorunlar akıllarına gelmiştir. Adada dağılıp nöbet tutmaya karar vermiş herkes bir yerde beklemeye başlamıştır. İskelede duran askerler ayak seslerini duyunca denize atlayıp sandalın arkasına saklanmış ve gelen askerlere yakalanmamışlardır. Hava kararmaya başlayınca gidemeyeceklerini anladıkları için sandalın içine saklanmaya karar vermişlerdir. Sabah kamuflaj kullanarak gezen askerler ormanlık alanda ilerliyor birini bulmak umuduyla hızla dolaşıyorlardır. Bu sırada iskelede saklanan iki asker silahlarını kullandıkları için bütün askerler iskeleye dikkat kesilip orada olanları anlamaya çalışıyor bir yandan da ateş ediyorlardır. Derken sandaldaki kişilere saldırmak için yaklaşan asker hızla elindeki bıçakla adamın üstüne atlamış ve birlikte denize düşmüşlerdir. Tam o anda sonu bilinmez bir savaş başlamıştır.

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.